Швейцария – Коста Рика: прогноза „1“

Швейцария приема Коста Рика на стадион Нижни Новгород в едноименния град в сряда от 21:00. Това е третия последен двубой от група Е на Световното първенство в Русия 2018 и ще бъде предавана директно по БНТ 1 HD.
Сблъсъкът може да гледате на живо онлайн: тук

Швейцария заема 2-ра позиция в групата с актив от 4 точки след два изиграни мача. Нати постигнаха равенство с Бразилия и победа над Сърбия благодарение на късния гол на Джердан Шакири. Добрата игра на отбора се отплаща и шансовете им да продължат напред зависят само и единствено от тях. Дори равенство в тази среща им е достатъчно, но при успех могат дори да изместят фаворита за спечелването на световното и по този начин да си осигурят по-лесен осминафинал.

Коста Рика е един от най-слабите отбори в турнира. Тикос са с 0 точки без победа и без отбелязан гол. Тима бе надигран и в двата си предишни мача и заслужено няма никакъв шанс да продължи напред. Като добавим факта, че са с осем загуби и две победи в последните си десет двубоя във всички турнири и не са се разписали в половината, едва ли имат шансове за успех тук.

Двата отбора не са се срещали в официална среща до този момент, а в момента единия има голямо предимство. Очакваме победа за Швейцария над Коста Рика в третия двубой от група Е на Световното първенство в Русия 2018 и под 2.5 гола.

1) Бетфеър:   1,67

1xbet

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *