19 юни, 2018

Русия - Египет: прогноза "1"

Русия приема Египет на стадион Санкт Петербург в едноименния град във вторник от 21:00. Това е втората среща от група А на Световното първенство в Русия 2018 и ще бъде предавана директно по БНТ 1 HD.
Сблъсъкът може да гледате на живо онлайн: тук

Русия смаза Саудитска Арабия с 5:0 и заедно с Уругвай имат по три точки в група А. Момчетата на Станислав Черчесов имат нужда от още точки за да си осигурят продължаването напред и определено ще се опитат да зарадват своите фенове. Алан Дзагоев е контузен и няма да вземе участие в мача, но има достоен заместник в лицето на Денис Черишев, който отбеляза хеттрик в първата среща.

Египет загуби първия си сблъсък в 90-тата минута с 1:0 и сега излизането им от групата става много по-трудно. Фараоните не успяха да запишат нито един успех в подготовката за Световното, като изиграха пет мача и загубиха три от тях. Ектор Купер ще може да разчита на Мохамед Салах, но това едва ли ще им бъде достатъчно.

Домакинското предимство и показаната добра отборна игра дават на Русия огромно предимство срещу Египет. Очакваме "Сборная" да вземе минимален успех във втората среща от група А на Световното първенство в Русия 2018.

1) Бетфеър:   2,15
1xbet

0 коментара:

Публикуване на коментар