Хърватия – Нигерия: прогноза „1“

Хърватия приема Нигерия на стадион Калининград в едноименния град в събота от 22:00. Това е първата среща от група Д на Световното първенство в Русия 2018 и ще бъде предавана директно по БНТ 1 HD.
Сблъсъкът може да гледате на живо онлайн: тук

Хърватия спечели последната си приятелска среща срещу Сенегал с 2:1. Въпреки загубата от Бразилия с 2:0, те показаха добра игра и са фаворити да продължат заедно с Аржентина след груповата фаза. Отбора отпадна от Евро 2016 на 1/8-финалите след поражение от настоящия шампион Португалия и сега ще се опитат да подобрят това представяне.

Нигерия загуби последната си сблъсък с Чехия при резултат 1:0 и по този начин удължи серията си от мачове без победа на пет, като четири от тях са поражения. Супер Орлите се намират в слаба форма и почти сигурно ще финишират на последното място в група Д. Част от футболистите играят в английската Висша Лига, но изглежда че не са се сработили за да постигнат резултати за националния си отбор.

Хърватия разполага с футболисти като Модрич, Ракитич, Калинич и Манджукич, които играят в най-големите европейски клубове и знаят как да постигат победи. Очакваме успех и първи три точки за Шахматистите срещу Нигерия и над 2.5 гола.

1) Бетфеър:   1,74

1xbet

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *