Гингам – Марсилия: прогноза „2“

Гингам се изправя срещу Олимпик Марсилия на стадион Дю Рудуру в петък от 21:45. Мачът е от тридесет и седмия кръг на френската Лига 1.
Сблъсъкът може да гледате на живо онлайн: тук

Гингам заема 11-то място в Лига 1 с актив от 46 точки след тридесет и шест изиграни мача. Резултатите на отбора са точно като за средата на таблицата, където завършиха и през миналия сезон. Тима се представя добре на стадион Дю Рудуру срещу слабите тимове, но срещу топ 5 статистиката им не е положителна. Също така са ниско резултатен отбор и ако допуснат попадение първи трудно успяват да се върнат в мача.

Олимпик Марсилия е доста по-напред в класирането, като се намира на 4-та позиция с актив от 73 точки. Отбора може да изпревари Монако и дори Лион и да финишира на 2-ро място при добро стечение на обстоятелствата в тяхна полза. Тима има отличен сезон и също така ще играе на финала за Лига Европа срещу Атлетико Мадрид, след като отстрани последователно Атлетик Билбао, Лайпциг и Ред Бул Залцбург на полуфинала.

Формата на Гингам не е оптимална и това е нормално с оглед на факта, че не се борят за нищо и също така имат една от най-неефективните защити и допускат много голове. Очакваме Марсилия да се бори за място в Шампионска Лига, а това минава през победа в този сблъсък, както и да има над 2.5 гола.

1) Бетфеър:   1,85

1xbet

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *