Суонзи – Челси: прогноза „2“

Суонзи приема Челси на стадион Либърти в събота, 28 април от 19:30. Мачът е от тридесет и шестия кръг на английската Висша Лига и ще бъде предаван директно по Диема Спорт 2.
Сблъсъкът може да гледате на живо онлайн: тук

Суонзи заема 17-то място с актив от 33 точки след тридесет и четири изиграни мача. Лебедите нямат успех в шест последователни двубоя, като са записали три равенства и три загуби и също така не са успели да се разпишат в половината от тези срещи. Заради слабата си форма тима се намира четири точки над зоната на изпадащите. След като Карлос Карвалхал пое отбора през декември играта им значително се подобри, но представянето им срещу грандовете е плачевно с десет допуснати и нито един отбелязан гол в последните три.

Челси се намира на 5-та позиция с актив от 63 точки. Сините са на пет точки от Тотнъм и от четвъртото място, което дава право на участие в Шампионска Лига. Тима на Антонио Конте е в серия от три поредни победи във всички турнири и също така ще играе финал за ФА Къп срещу Манчестър Юнайтед и едва ли ще допусне поражение срещу тим борещ се за оцеляване.

Разликата в класите и също така моментната форма са в полза на гостуващия отбор. Очакваме Челси с лекота да вземе трите точки срещу Суонзи, както и над 2.5 гола в този двубой.

1) Бетфеър:   1,53

1xbet

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *