Борнемут – Манчестър Юнайтед: прогноза „2“

Борнемут приема Манчестър Юнайтед на стадион Дийн Корт в сряда, 18 април от 21:45. Мачът е от тридесет и четвъртия кръг на английската Висша Лига и ще бъде предаван директно по Диема Спорт 2.
Сблъсъкът може да гледате на живо онлайн: тук

Борнемут се намира в златната среда на английската Висша Лига без шансове за топ 6 и също така не са застрашени от изпадане. Отбора е на 11-то място с актив от 38 точки, като моментната им форма е много слаба. Черешите загубиха от Ливърпул с 3:0 в последния кръг, което по никакъв начин не е изненада, имайки предвид формата на червените и сега им предстои нов труден двубой.

Манчестър Юнайтед заема 2-ра позиция с актив от 71 точки. Червените дяволи изненадващо загубиха на Олд Трафорд в последния кръг от Уест Бромич Албиън с 1:0 и сега мястото им в класирането изобщо не е сигурно, тъй като Ливърпул и Тотнъм са точно зад тях. Сега Жозе Моуриньо ще се опита да върне отбора си на победния път, като добрата новина е, че ще може да разчита на най-доброто, с което разполага, защото няма контузени и наказани футболисти.

Въпреки домакинското предимство на Борнемут, Юнайтед са много по-добрия тим и също така имат по-голяма нужда от точките. Очакваме победа за гостите и над 2.5 гола в този двубой.

1) Бетфеър:   1,73

1xbet

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *