Реал Мадрид – Ювентус: прогноза „над 2.5“

Реал Мадрид приема Ювентус на стадион Сантяго Бернабеу в Мадрид, Испания в сряда от 21:45. Това е втората четвъртфинална среща в Шампионска Лига и ще бъде предавана директно по БТВ Екшън.
Сблъсъкът може да гледате на живо онлайн: тук

Първия двубой на стадион Ювентус арена завърши с победа за испанския тим с 3:0.

Реал Мадрид почти сигурно ще се класира на полуфиналите на турнира Шампионска Лига след брилянтната си игра в първата среща, а и като цяло в турнира до този момент. Белия балет се бори за трета поредна титла в турнира и след сензационното отпадане на Барселона и Манчестър Сити целта им изглежда все по-близо. Отбора е 15 точки след лидера в класирането на Ла Лига и това е заради слабия старт на сезона, но в последните двубой са почти безупреяни с единадесет победи от тринадесет мача, като във всяка среща, която печелят има над 2.5 гола.

Ювентус се върна на победния път след загубата и надигра Беневенто с 4:2 като гост в италианската Серия А. По този начин затвърди лидерската си позиция с преднина от 4 точки пред Наполи. Представянето им през този сезон в Шампионска Лига не е впечатляващо с едва четири победи от десет срещи, като Барселона също ги надигра с 3:0. Сега отбора ще може да се фокусира изцяло върху първенството, където трябва да спечелят почти всички сблъсъци до края за да станат шампион.

Реал Мадрид взе победата като гост и със сигурност ще се опита да зарадва привържениците си на Сантяго Бернабеу. В последните седем сблъсъка между двата тима има шест с над 2.5 гола и очакваме отново резултатен мач и победа за домакина.

1xbet

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *