Лион – Тулуза: прогноза „над 2.5“

Олимпик Лион се изправя срещу Тулуза на Стад дьо Люмиер в неделя от 21:45. Мачът е от тридесет и първия кръг на френската Лига 1 и ще бъде предаван директно по Нова Спорт.
Сблъсъкът може да гледате на живо онлайн: тук

Олимпик Лион изненадващо отпадна от Лига Европа след победа в Русия над ЦСКА Москва и поражение пред собствена публика. Отбора заема 4-то място с актив от 57 точки след тридесет изиграни мача. Сега единствеанта им цел е по-предно класиране в първенството и участие в Шампионска Лига през следващия сезон. Тима е един от най-резултатните в Лига 1 и рядко пропуска да се разпише пред собствена публика.

Тулуза се намира на 17-та позиция с актив от 30 точки. Отбора е точно над зоната на изпадащите и преднината им от 1 точка няма да им даде нужното спокойствие. Тима допуска много голове и също така не се намриа в добра форма, като нямат победа в шест последователни двубоя.

Лион е в серия от шест поредни успеха срещу този съперник, като всички са с над 2.5 гола. Очакваме нова лесна победа за домакините срещу Тулуза и над 2.5 гола в този сблъсък от тридесет и първия кръг на френската Лига 1.

1) Бетфеър:   1,70

1xbet

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *