Ливърпул – Рома: прогноза „1“

Ливърпул приема Рома на стадион Анфийлд в Ливърпул, Англия във вторник от 21:45. Това е първата полуфинална среща в Шампионска Лига и ще бъде предавана директно по БТВ Екшън.
Сблъсъкът може да гледате на живо онлайн: тук

Ливърпул не започна обещаващо представянето си в група Е на Шампионска Лига, като записа две последователни равенства, но оттогава играе все по-добре и по-добре. Червените победиха шампиона на английската Висша Лига с лекота и в двете срещи на четвъртфиналите. Юрген Клоп даде почивка на част от титулярната си единадесеторка в двубоя срещу Уест Бромич Албиън и въпреки че се борят с Манчестър Юнайтед за 2-ро място в първенството, те са си гарантирали позиция в топ 4, а и европейските турнири са с приоритет.

Рома също не са за подценяване след като спечелиха група С и сега ще играят на полуфинал в най-елитния европейски турнир. Римските вълци отстраниха Шахтьор Донецк и сензационно надиграха Барселона с 3:0 след поражение на Камп Ноу 4:1 в четвъртфиналите. След този успех тима записа едно равенство в дербито с Лацио и две победи в италианската Серия А, но мястото им в топ 4 не е сигурно и със сигурност ще трябва да се постараят за да го запазят до края на сезона.

Ливърпул има отлична статистика на Анфийлд, като са отбелязали 34 гола в последните дванадесет мача във всички турнири. Рома от друга страна не са се разписали едва веднъж в последните си единадесет гостувания, така че ни очаква високорезултатна среща. Очакваме победа за по-класния отбор, като и двата клуба ще успеят да се разпишат и ще има над 2.5 гола.

1xbet

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *