Борусия Дортмунд – Залцбург: прогноза „1“

Борусия Дортмунд приема Ред Бул Залцбург на стадион Сигнал Идуна Парк в Италия. Двубоят между двата тима е на 08 март в четвъртък от 20:00. Това е първата среща от общо две в осминафиналите на Лига Европа.
Сблъсъкът може да гледате на живо онлайн: тук

Борусия Дортмунд има разочароващ сезон заради многото контузии, които тормозят Петер Щьогер. Те загубиха всякаква надежда за титлата в Бундеслигата и отпаднаха от надпреварата за купата на Германия и едниствения им шанс за трофей е Лига Европа. В последните месеци формата им значително се подобри и са записали шест победи и шест равенства в последните си дванадесет двубоя във вдички турнири.

Залцбург от друга страна имат безупречен сезон. Те са лидер в Австрия с преднина от 10 точки пред Щурм Грац и са сигурен шампион. Тима няма поражение в над тридесет официални сблъсъка и също така успя да отстрани Реал Сосиедад в този турнир. Основната им слабост е слабото представяне в защита, когато играят далече от дома.

Домакините са много по-стойностен отбор и имат по-голям опит в Европа. Очакваме резултатен мач с над 2.5 гола и победа за Дортмунд над Залцбург в първата среща от в осминафиналите на Лига Европа.

1) Бетфеър:   1,52

1xbet

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *