Монако – Бордо: прогноза „1“

Монако се изправя срещу Бордо на стадион Стад Луи II в петък от 21:45. Мачът е от двадесет и седмия кръг на френската Лига 1 и ще бъде предаван директно по Диема Спорт 2.
Сблъсъкът може да гледате на живо онлайн: тук

Монако изпусна победата в последните минути на двубоя си с Тулуза, като завършиха 3:3, но за техен късмет това не се отрази на класирането в Лига 1. Червено-белите се намират на 2-ра позиция с актив от 57 точки след двадесет и седем изиграни мача. Отбора има минимална преднина пред Марсилия и със сигурност иска да играе в Шампионска Лига през следващия сезон, затова ще трябва да продължи с доброто си представяне на Стад Луи II. Пред собствена публика имат единадесет победи, две равенства и едва една загуба с голова разлика 40:14.

Бордо заема 8-мо място с актив от 36 точки. Жирондинците подобриха представянето си и сега са в първата половина на таблицата, но това е максимума. Далече от дома играят колебливо и имат четири победи, три равенства и седем загуби. Те са успели да се разпишат четиринадесет пути и са допуснали деветнадесет попадения.

Монако има домакинско предимство, намира се в по-добра спортна форма и има по-голяма нужда от точките. Очакваме лесна и резултатна победа над Бордо и над 2.5 гола в този сблъсък.

1) Бетфеър:   1,64

1xbet

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *