Малага – Севиля: прогноза „2“

Малага приема Севиля на стадион Ла Росаледа в сряда от 20:30. Срещата е от двадесет и шестия кръг на испанската Ла Лига.
Сблъсъкът може да гледате на живо онлайн: тук

Малага се намира на последно място в Ла Лига и е в серия от тринадесет мача без победа, като са загубили девет и са завършили наравно четири от тях. Отбора е с едва 13 точки след двадесет и пет изиграни двубоя и то съвсем закономерно, защото са отбелязали най-малко голове общо 16, докато защитата им една от най-слабите с 40 допуснати попадения. Новия треньор в лицето на Хосе Гонсалес все още няма победа на чело на тима и най-вероятно ще ги води в Сегунда Дивисион през следващич сезон.

Севиля загуби от Атлетико Мадрид последния си сблъсък с 5:2 и сега ще се опита да се върне на победния път, а възможността е отлична. Андалусийците заемат 6-та позиция с актив от 39 точки и при добро стечение на обстоятелствата може да измести Вланесия от четвъртото място и да играе в Шампионска Лига през следващата кампания.

Севиля има огромно предимство в директните сблъсъци с Малага, като в 90% от случаите успяват да се разпишат поне два пъти. Очакваме лесна победа за гостите и над 2.5 гола в тази среща от двадесет и шестия кръг на испанската Ла Лига.

1xbet

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *