Атлетико Мадрид – Валенсия: прогноза „над 2.5“

Атлетико Мадрид приема Валенсия на стадион Висенте Калдерон в неделя от 21:45. Това е мач от двадесет и втория кръг на испанската Ла Лига и ще бъде предаван директно по Филм Плюс.
Сблъсъкът може да гледате на живо онлайн: тук

Атлетико Мадрид заема 2-ра позиция в класирането на Испания с актив от 46 точки след двадесет и един изиграни мача. „Дюшекчиите“ са превърнали Висенте Калдерон в крепост и няма поражение, като са записали шест победи и четири равенства. Също така тима на Диего Симеоне е единствения с едноцифрен брой голове в първенството и въпреки контузиите на четирима титуляри едва ли ще си позволят да загубят точки в този двубой.

Валенсия е на 3-то място с актив от 40 точки. „Прилепите“ се представят колебливо в последните си мачове и са в серия от четири поредни загуби във всички турнири, като две от тях са срещу Барселона и Реал Мадрид. Тима е един от най-резултатните, но в защита допускат много голове, което се дължи на големия брой контузии.

Домакинското предимство и по-добрата моментна форма са в полза на Атлетико Мадрид. Очакваме поредно поражение за Валенсия, но тима ще успее да се разпише и ще има над 2.5 гола в двубоя.

1xbet

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *