Кьолн – Борусия Дортмунд: прогноза „над 2.5“

Кьолн приема Борусия Дортмунд на Райненергищадион в петък от 21:30. Това е мач от двадесет и първия кръг на германската Първа Бундеслига и ще бъде предаван директно по Евроспорт 2.
Сблъсъкът може да гледате на живо онлайн: тук

Кьолн значително подобри своето представяне и е в серия от четири срещи без поражение, три победи и едно равенство. Въпреки това „Козлите“ са на последното място с 13 точки след двадесет изминали кръга, но имат шансове да останат в германската Първа Бундеслига ако продължат в същия дух. Те са тима с най-слаба защита допуснала 34 попадения. Добрата новина е, че пред собствена публика успяват да се разпишат в почти всеки двубой.

Борусия Дортмунд заема 6-то място с актив от 31 точки. Отбора определено не се намира в най-добрата си спортна форма и изгуби много важни точки, като сега са в серия от три поредни равенства. В нападение са отбелязали 42 гола и по този показател са втория най-добър тим, но в защита не са толкова ефективни с 27 допуснати попадения. Повечето сблъсъци на тима са високорезултатни с повече от 3.5 гола като и двата отбора успяват да се разпишат.

Дортмунд е по-силния отбор, но Кьолн има домакинско предимство и се намира в добра форма. Очакваме голове и от двете страни и равенство или победа за гостите.

1xbet

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *