Селта – Реал Мадрид: прогноза „2“

Селта е домакин на Реал Мадрид на стадион Мунисипал Балаидос в неделя от 21:45. Мачът е от осемнадесетия кръг на испанската Ла Лига.
Сблъсъкът може да гледате на живо онлайн: тук

Селта заема 11-то място с актив от 21 точки след седемнадесет изиграни мача. Отбора завърши 1:1 с Барселона за купата на Испания, а преди това постигна равенство на Камп Ноу в първенството и по този начин развали перфектната серия от победи на „каталунците“. Виго разчита на домакинските си сблъсъци за да печели точки, като добрата новина за Хуан Карлос Унсуе е, че ще разчита на най-доброто, с което разполага.

Реал Мадрид започна новата 2018 година с победа 3:0 над Нумансия за купата на Испания. „Белия балет“ имаше повече от достатъчно време за почивка и въпреки че шансовете им за титлата са минимални, защото изостават от лидера с 14 точки, тима е шампион на Испания и носителел на купата в Шампионска Лига за втора поредна година и то със същия състав. Отгбора има само едно поражение в последните си шестнадесет мача далече от дома и момчетата на Зинедин Зидан ще се опитат да продължат тази статистика, особено след загубата в Ел Класико.

Карвахал и Рамос няма да вземат участие в този двубой, така че домакините имат големи шансове да отбележат попадение. Все пак очакваме по-силния тим на Реал Мадрид да вземе победата над Селта и над 2.5 гола в сблъсъка.

1xbet

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *