Саутхемптън – Тотнъм: прогноза „2“

Саутхемптън приема Тотнъм Хотспър на стадион Сейнт Мерис в неделя, 21 януари от 18:00. Мачът е от двадесет и четвъртия кръг на английската Висша Лига и ще бъде предаван директно по Диема Спорт 2.
Сблъсъкът може да гледате на живо онлайн: тук

Саутхемптън заема 18-то място с актив от 21 точки след двадесет и три изиграни мача. Отбора се намира в зоната на изпадащите и то напълно заслужено, имайки предвид че вече десети пореден двубой нямат успех в английската Висша Лига. „Светците“ завършиха нравно пет и загубиха пет от тези срещи, като имат сериозни проблеми в защита и са запазили вратата си суха едва веднъж в последните петнадесет мача във всички турнири.

Тотнъм от друга страна са на 5-та позиция с актив от 44 точки. „Шпорите“ се намират в отлична форма и победата над Евертън с 4:0 е шестия пореден сблъсък без поражение, като тима е спечелил пет от тях. Хари Кейн има впечатляващите двадесет попадения до този моменти е на чело на голмайсторите в английската Висша Лига. Също така отбора подобри значително предствянето си далече от дома, а победа тук ще ги приближи до топ 4 и ще им даде право на участие в Шампионска Лига и през следващия сезон.

Тотнъм победи Саутхемптън с 5:2 преди по-малко от месец. Очакваме нов успех за гостите, като и двата тима ще успеят да отбележат поне по едно попадение и над 3.5 гола в двубоя.

1xbet

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *