Борнeмут – Ливърпул: прогноза „2“

Борнeмут приема Ливърпул на стадион Дийн Корт в неделя от 18:30. Мачът е от осемнадесетия кръг на английската Висша Лига и ще бъде предаван директно по Диема Спорт 2.
Сблъсъкът може да гледате на живо онлайн: тук

Борнeмут се намира на 16-та позиция с актив от 16 точки след седемнадесет изиграни срещи. Отбора е в серия от пет мача без победа, като е записал три равенства и две загуби. Едва една точка ги дели от Нюкасъл, който се намират в зоната на изпадащите и ще трябва да се потрудят ако искат да запазят елитния си статут. За целта трябва значително да подобрят представянето си пред собствена публика, където броят на загубите е най-голям.

Ливърпул заема 6-то място с актив от 31 точки. Червените нямаха късмет през седмицата и въпреки тоталната доминация над Уест Бромич Албиън не успяха да вземат победата, като срещата завърши при нулево равенство. Тима на Юрген Клоп има отлична възможност да се върне в топ 4 при успех и да продължи добрата си серия от единадесет двубоя без поражение във всички турнири.

В последните три сблъсъка и двата отбора са записали по една победа и равенство, като има над 2.5 гола. Очакваме нова високорезултатна среща и Ливърпул, който се намира в много по-добра форма да вземе трите точки.

1xbet

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *