Ливърпул – Лестър: прогноза „над 3.5“

Ливърпул приема Лестър на стадион Анфийлд в събота, 30 декември от 17:00. Мачът е от двадесет и първия кръг на английската Висша Лига и ще бъде предаван директно по Диема Спорт 2.
Сблъсъкът може да гледате на живо онлайн: тук

Ливърпул продължи серията си от мачове без загуба, като победи Суонзи с 5:0 и сега са в серия от четиринадесет сблъсъка без поражение във всички турнири. Червените са на 4-та позиция с актив от 38 точки след двадесет изиграни срещи и са отбелязали 46 попадения, като само лидера в класирането Манчестър Сити има по-ефективно нападение. Коутиньо, Салах, Фирмино и компания са се разписали впечатляващите 12 пъти само в три сблъсъка, но за сметка на това защитата им е допуснала най-много, а именно 23 поладения от тимовете в топ 7.
Лестър заема 8-мо място с актив от 27 точки. Лисиците също като своя опонент са се разписали в осем от последните си девет мача, но имат проблеми да запазят мрежата си суха. 
Те са в серия от четири двубоя без победа, като са загубили три и са зашършили наравно в един. Добрите новини за Клод Пюел са, че тима играе по-добре в гостуванията си и също така, че няма проблеми с контузени футболисти.
По всичко изглежда, че ще наблюдаваме един високорезултатен двубой между Ливърпул и Лестър. Очакваме и двата отбора да отбележат и домакините да вземат трите точки, както и над 3.5 гола.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *