Сампдория – Лацио: прогноза „2“

Сампдория е домакин на Лацио на стадион Луиджи Ферарис в неделя от 21:45. Мачът е от петнадесетия кръг на италианската Серия А и ще бъде предаван директно по Ринг БГ.
Сблъсъкът може да гледате на живо онлайн: тук

Сампдория заема 6-то място с актив от 26 точки след тринадесет изиграни срещи в италианската Серия А. Отбора изненадващо загуби от Болоня с 3:0 в последния кръг, но се върна на победния път за купата на Италия, като разгроми Пескара с 4:1. Тима е най-силния домакин до този момент, като има шест победи от шест двубоя и голова разлика 19:5.

Лацио са на 5-та позиция с 29 точки. Римските орли са с два мача по-малко от тимовете в топ 3 и могат да се изкачат още по-напред в класирането. Отбора има едно поражение далече от дома срещу градския си съперник Рома и шест победи, като са отбелязали общо 18 гола. Чиро Имобиле е във върховна форма и е отбелязали 15 попадения в четиринадесет сблъсъка.

Очакваме високорезултатен двубой с оглед на представянето и на двата отбора, като Сампдория и Лацио ще успеят да отбележат поне по едно попадение. Все пак гостите са по-силния тим и определено имат по-добра статистика в директните си мачове, така че шансовете им за успех са много по-големи.

1xbet

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *