Тулуза – Лион: прогноза „2“

Тулуза се изправя срещу Лион на стадион Мунисипа в сряда от 21:50. Мачът е от деветнадесетия кръг на френската Лига 1 и ще бъде предаван директно по Нова Спорт.
Сблъсъкът може да гледате на живо онлайн: тук

Тулуза заема 17-то място с актив от 19 точки след седемнадесет изиграни мача. Отбора има само една точка повече от Лил, който се намират в зоната на изпадащите, а този сезон в борбата за оставане в Лига 1 ще са замесени много тимове. Тулуза печели срещу по-слаби опоненти на собствен терен, но далече от дома са с най-слаба статистика и там ще трябва значително да подобрят представянето си.

Олимпик Лион се намира на 3-та позиция с актив от 38 точки. Хлапетата се намират в отлична форма и нямат проблеми с контузени футболсити. Въпреки че нямат шансове за титлата заради Пари Сен Жермен, тима спокойно може да завърши в топ 3. В гостуванията си, Лион се представя по-добре, отколкото на Стад дьо Люмиер. Те са в серия от пет поредни победи и голова разлика до този момент 24:8, която е идентична с тази на лидера в класирането.

Разлиакта в класите на двата отбора и в моментната им форма е огромна и е в полза на гостите. Очакваме победа за Лион над Тулуза и над 2.5 в този двубой.

1xbet

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *