Суонзи – Манчестър Сити: прогноза „2/2“

Суонзи приема Манчестър Сити на стадион Либърти в сряда от 21:45. Мачът е от седемнадесетия кръг на английската Висша Лига и ще бъде предаван директно по Диема Спорт 2.
Сблъсъкът може да гледате на живо онлайн: тук

Суонзи въпреки победата над Уест Бромич Албиън с минималното 1:0 все още се намира в зоната на изпадащите. Отбора заема предпоследното място с актив от 12 точки след шестнадесет изиграни мача. Преди този успех обаче бяха в серия от осем двубоя без победа, като загубиха седем от тях. Те са най-слабия домакин и също така са най-неефективни в нападение, а сега им предстои огромно предизвикателство.

Манчестър Сити е лидер в класирането на английската Висша Лига с актив от 46 точки. Отбора имат комфортна преднина от 11 точки пред втория тим в таблицата, след като победиха градския си съперник с 2:1 в неделя. Небесно сините са в рекордна серия от четиринадесет поредни победи в първенството, това е свързано с факта, че разполагат с найй-доброто нападение, като са отбелязали 48 попадения.

Манчестър Сити печели своите гостувания с повече от един гол разлика и успяват да поведат през първото полувреме в 80% от случаите. Очакваме ново категорично поражение за Суонзи, като гостите ще поведат рано в този двубой.

1xbet

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *