Дания – Ирландия: прогноза „1“

Дания ще играе срещу Ирландия на стадион Паркен, Копенхаген в събота, 11 ноември от 21:45. Това е първия от два плейофни мача за класиране на Световното първенство в Русия 2018 и ще бъде предаван директно по Диема Спорт.
Сблъсъкът може да гледате на живо онлайн: тук

Дания се класира на втора позиция с актив от 20 точки в група „Е“ след тима на Полша. Отбора се намира в добра форма и няма поражение в девет последователни сблъсъка. В този период имат пет победи и четири равенства включително и успеха над Полша с 4:0 през септември. Пред собствена публика не са успели да отбележат попадение само веднъж в последните си десет двубоя, като имат шест победи, три равенства и едно единствено поражение.

Гостите от Ирландия бяха в сравнително трудната  група „D“ с тимовете на Сърбия, Уелс и Австрия и успяха да финишират на второ място след Сърбия. Те успяха да се класират за тази фаза на турнира в последния момент, като победа срещу пряк конкурент в лицето на Уелс им дава този шанс. Отбора има три победи, три равенства и три загуби в последните девет сблъсъка във всички турнири далече от дома и трудно успява да запази вратата си суха.

Нападателите и на двата отбора в лицето на Кристиан Ериксен и Джеймс Макклийн се намират в добра форма, така че най-вероятно и ще видим попадения и от двете страни. Очакваме победа за Дания над Ирландия в първия плейофен мач за класиране на Световното първенство в Русия 2018, както и над 2.5 гола.

1xbet

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *