Рома – Спал: прогноза „1/1“

Рома е домакин на Спал на стадион Олимпико в петък от 19:30. Мачът е от петнадесетия кръг на италианската Серия А и ще бъде предаван директно по Ринг БГ.
Сблъсъкът може да гледате на живо онлайн: тук

Рома заема 4-то място с актив от 31 точки след тринадесет изиграни мача. Римските вълци са изиграли мач по-малко и при победа ще се изравнят с настоящия шампион Ювентус. Отбора играе най-силния си футбол от доста време насам, но тази година конкуренцията е ожесточена и ще трябва да поддържат формата си ако искат да имат шанс за титлата. Те нямат поражение в Серия А в седем последователни срещи, като са спечелили яест от тях и са допуснали най-малко голове от всички тимова общо 9.

Спал е новак в Серия А и с оглед на представянето им съвсем закономерно се намират в зоната на изпадащите. Отбора е на 18-та позиция с актив от едва 10 точки след четиринадесет изиграни мача. Далече от дома само Беневенто се представя по-зле от тях. Тима има две равенства и пет загуби, като са отбелязали четири и са допуснали тринадесет гола. Само в един от тези сблъсъци не са допуснали гол през първото полувреме и той е срещу посредствения Киево.

Рома има домакинско предимство и се бори за спечеването на титлата за пръв път от сезон 2000/01 и също така се намира в отлична форма. Очакваме домакините да разгромят неубедителния отбор на Спал и над 3.5 гола.

1xbet

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *