Лацио – Ница: прогноза „1“

Лацио приема Ница на стадион Олимпико, Италия. Двубоят между двата тима е на 02 ноември в четвъртък от 22:05. Това е четвъртата среща от груповата фаза на Лига Европа и ще бъде предавана директно по БНТ HD.
Сблъсъкът може да гледате на живо онлайн: тук

Лацио е лидер в група „К“ с актив от 9 точки след три изиграни двубоя. Тима от Италия е с три победи и голвоа разлика 8:3 в Лига Европа до този момент и със сигурност ще се класират в елиминационната фаза. В Серия А също показват завидна форма и са един от претендентите за спечелването на титлата, заедно с Ювентус, Интер и Наполи.

Ница от друга страна са пълна противоположност на своя опонент. Въпреки че са 2-ри в групата с актив от 6 точки те се намират в слаба спортна форма. Отбора е в серия от пет поредни загуби, като четири от тях са с поне два гола разлика и сега се намира точно над зоната на изпадащите в Лига 1. От доброто им представяне през миналия сезон няма и помен, а далече от дома имат само една победа и всичко останало са загуби.

При домакинството на Ница, Лацио успя да ги надиграе с 3:1. Очакваме нова победа за „Римските орли“ и над 2.5 гола в този сблъсък.

1xbet

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *