Спортинг Лисабон – Ювентус: прогноза „2“

Спортинг Лисабон приема Ювентус на стадион Жозе Алваладе във вторник от 21:45. Това е четвъртата среща от груповата фаза на Шампионска Лига.
Сблъсъкът може да гледате на живо онлайн: тук

Спортинг Лисабон се намира на 3-то място с актив от три точки след три изиграни мача в група „Д“. Отбора трудно може да се състезава за първите две места даващи право на участие в елиминационната фаза на Шампионска Лига, тъй като в тази група са Барселона и Ювентус. Тима записа една победа над Олимпиакос и по една загуба от двата гранда. Те изпитват трудности да се борят на два фронта, като добрата новина е че третото място им дава право на участие в Лига Европа, където имат по-големи шансове.

Ювентус достигна до финала на турнира през изминалата кампания, но го загуби от Реал Мадрид. Отбора се намира в добра форма и въпреки загубата от Барселона в първия кръг сега са с 6 точки и заемат 2-ра позиция. Черно-белите имат сериозна конкуренция в Серия А, където също трябва да защитават титлата си. Наполи, Лацио и Интер ще се опитат да я спечелят, но Юве разполага с много класни футболисти и това ще им помогне и на двата фронта.

Въпреки домакинското си предимство Спортинг трудно може да надиграе Ювентус и това се видя преди две седмици. Очакваме победа за гостите и нови три точки в технич актив.

1xbet

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *