03 октомври, 2017

Черна Гора - Дания: прогноза "2"

Черна Гора посреща Дания на стадион Подгорица в четвъртък, 5 октомври от 21:45. Мачът е от деветия квалификационен кръг на група "Е" на Световното първенство в Русия 2018.
Сблъсъкът може да гледате на живо онлайн: тук

Черна Гора заема 2-ро място с актив от 16 точки след осем изиграни мача. Отбора се намира в серия от три поредни победи, в които е допуснал едва едно попадение. Тима играе силно пред собствена публика, като досега само лидера в групата Полша успя да ги победи с 2:1.

Дания от друга страна заема 3-та позиция, но има същия актив от точки, като своя опонент. Също така имат еднаква голова разлика. отбелязали са осемнадесет гола и са допуснали седем.
Тима започна слабо и неуверено, но постепенно набра инерция и увереност, като са записали четири победи и три равенства в последните си седем сблъсъка. Кристиан Ериксен и Томас Дилейни се намират в отлична форма и имат общо шест гола в двете последни победи съответно над Полша с 4:0 и над Армения с 4:1.

Черна Гора победи Дания на стадион Паркен в Копенхаген с огромна доза късмет. Очакваме датчаните да върнат жеста и да вземат така нужните им три точки, както и под 2.5 гола в двубоя.

1xbet

0 коментара:

Публикуване на коментар