Болоня – Лацио: прогноза „2“

Болоня е домакин на Лацио на стадион Ренато Дал’Ара в сряда от 21:45. Мачът е от десетия кръг на италианската Серия А.
Сблъсъкът може да гледате на живо онлайн: тук

Болоня се намира на 8-ма позиция с актив от 14 точки след девет изиграни мача. Отбора загуби последния си сблъсък от Аталанта с 1:0, но преди това записа три поредни победи и добрата им позиция в класирането е напълно заслъжена. Червено-сините имат проблем, обаче когато се изправят срещу тим от топ 6, като загубиха всичките си двубои през изминалия сезон.

Лацио заема 4-то място с актив от 22 точки. Римските орли са в отлична спортна форма и са само на три точки от лидера във временното класиране на Серия А, Наполи. Отбора е в серия от шест поредни победи във всички турнири, като победи Ювентус с 2:1 в гостуване и също така надигра Ница във Франция с 3:1. Чиро Имобиле не спира да бележи и вече има тринадесет гола в десетте си изиграни сблъсъка.

Лацио е безупречен в гостуванията си с девет победи и равенство в последните си десет двубоя, докато Болоня не показва по-добра игра на Ренато Дал’Ара. През тази година двата тима вече играха един рещу друг и гостите спечелиха с 2:0. Очакваме подобен сценарий и лесна победа за Лацио, както и над 2.5 гола.

1xbet

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *