Рома – Наполи: прогноза „над 2.5“

Рома посреща Наполи на стадион Олимпико в събота от 21:45. Мачът е от осмия кръг на италианската Серия А и ще бъде предаван директно по Ринг БГ.
Сблъсъкът може да гледате на живо онлайн: тук

Рома се намира на 5-та позиция с актив от 15 точки след шест изиграни мача. Римските вълци са с мач по-малко и ще могат да се приближат още до лидерите в класирането. Отбора е в серия от пет поредни победи във всички турнири, като четири от тях са с над 2.5 гола. В Италия са успели да отбележат гол във всеки сблъсък до момента и са с голова разлика 14:4. След победата над Милан в последния кръг в гостуване, сега тима ще търси нов успех пред собствена публика.

Наполи са лидер в класирането. Те са на 1-во място с пълен актив от точки, тоест 21 след седем изиграни мача. Отбора има седем поредни победи в Серия А и всички те са с над 2.5 гола. Успели са отбележат цели 25 гола, като имат и най-добрата голова разлика. Мертенс, Кайехон и Инсине се намират в отлична форма и ще бъде чудо да не поразят противниковата врата поне веднъж.

В дербито между Рома и Наполи очакваме да има над 2.5 гола, имайки предвид факта че 100% от сблъсъците на домакините пред собствена публика и всички двубои на гостите са с минимум три гола. Също така очакваме Дрис Мертенс да отбележи и Наполи да вземе победата.

1xbet

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *