Холандия – Швеция: прогноза „над 2.5“

Холандия ще играе срещу Швеция на Амстердам Арена, Амстердам във вторник, 10 октомври от 21:45.Мачът е от десетия квалификационен кръг на група „А“ на Световното първенство в Русия 2018.

Сблъсъкът може да гледате на живо онлайн: тук

Холандия се намира на незавидното 3-то място с актив от 16 точки преди последния сблъсък в група „А“. Отбора има пет победи, едно равенство и три загуби, като пет от тези двубой са завършили дори с над 3.5 гола. Тима е добър домакин и фаворит в срещатата, но прекалено многото грешки в гостуванията ще им костват второто място. Момчетата на Дик Адвокаат имат математически шанс да се класират, но трябва да бият шведите с повече от седем гола, което напрактика е невъзможно.

Швеция от друга страна са на 2-ра позиция с 19 точки. Отбора е само на точка от лидера Франция, но едва ли ще успее да ги изпревари, имайки предвид лесното домакинство на „петлите“. Тима разполага с най-доброто нападение в групата, като са успели да отбележат цели двадесет и шест гола. Съответно имат седем последователни двубоя с над 2.5 гола в турнира.

Два силни национални отбора се изправят един срещу друг и въпреки нищожните шансове на Холандия да продължи със сигурност ще играят за победа. Очакваме домакините да вземат трите точки, като и Швеция ще успее да се разпише и разбира се над 2.5 гола.

1xbet

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *