07 октомври, 2017

Беларус - Холандия: прогноза "2/2"

Беларус посреща Холандия на Борисов Арена в събота, 07 октомври от 21:45.Мачът е от деветия квалификационен кръг на група "А" на Световното първенство в Русия 2018.
Сблъсъкът може да гледате на живо онлайн: тук

Беларус са последни в класирането с актив от едва пет точки и нулеви шансове да излезнат от група "А" и да се класират за Световното първенство в Русия 2018. Отбора е с една победа, две равенства и цели пет загуби, като са отбелязали четири гола и са допуснали шестнадесет. Дори Люксембург успя да ги надиграе и да вземе трите точки, а като добавим и факта, че някои основни играчи дори не са в групата, едва ли се надяват дори на равенство.

Холандия от друга страна са на 3-та позиция с актив от 13 точки. Групата е много оспорвана, като Франция и Швеция са пред тях, но само на три точки. Най-вероятно ще се стигне до голова разлика, затова "лалетата" ще бъдат мотивирани не само да вземат победата, но и да отбележат колкото се може повече попадения.

Разликата между двата отбора е огромна, а и само Холандия ще излезнат мотивирани за този сблъсък. Очакваме победа за гостите над Беларус и над 3.5 гола.

1xbet

0 коментара:

Публикуване на коментар