Финландия – Турция: прогноза „1X“

Финландия ще играе срещу Турция на стадион Веритас в понеделник, 09 октомври от 21:45.Мачът е от десетия квалификационен кръг на група „I“ на Световното първенство в Русия 2018.

Сблъсъкът може да гледате на живо онлайн: тук

Финландия се намира на 5-та позиция с актив от 8 точки след девет изиграни мача. Отбора играе без напрежение, защото няма шанс да излезе от груповата фаза и това явно дава резултати. Те победиха Исландия и Косово с по 1:0 и завършиха наравно в гостуването си на силния тим на Хърватия. Момчетата на Марку Канерва се борят докрай и след три сблъсъка без поражение със сигурност ще играят по-уверено.

Турция са на 4-то място с актив от 14 точки. Отбора бе разгромен от Исландия с 3:0 пред собствена публика и по този начин загуби шанса си да се класира втори в групата. Отбора ще е демотивиран, а като добавим факта, че имат едва една победа в гостуване и тя е над най-слабия тим в групата – Косово, едва ли ще успеят да измъкнат дори точка.

Финландия има предина в директните сблъсъци срещу Турция, като са записали шест победи, две равенства и две загуби във всички турнири. Въпреки че двубоя е без значение и за двата отбора, очакваме домакинското предимство и по-добрата моментна форма да донесат победа в полза на Финландия.

1xbet

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *