Интер – Милан: прогноза „1“

Интер се изправя срещу градския си съперник Милан на стадион Сан Сиро в неделя от 21:45. Мачът е от осмия кръг на италианската Серия А и ще бъде предаван директно по Ринг БГ.
Сблъсъкът може да гледате на живо онлайн: тук

Интер се намира на 2-ро място с актив от 19 точки, също колкото имат и Ювентус и Лацио, но са с мач по-малко. Клуба запази титулярните си футболисти и не направи гръмки трансфери, като привлече Лучано Спалети от Рома и резултатите са повече от добри. Отбора има шест победи и едно незаслужено равенство в Серия А, като са отбелязали четиринадесет гола и са допуснали едва три.

Милан от друга страна са на 7-та позиция с 12 точки. Отбора е с нов собственик, който направи точно обратното. Тима запази Винченцо Монтела, но смени почти изцяло състава си, като похарчи доста сериозни суми. Целта на отбора е Шампионска Лига, но за момента не се представят убедително. Росонерите имат четири победи и три загуби, като са се разписали десет пъти и също така са допуснали десет гола.

Изглежда че Интер са избрали по-добрата стратегия през лятото и определено се намират в по-добра форма. Очакваме победа за символичните домакини и над 2.5 гола в този сблъсък.

1xbet

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *