ПСЖ – Байерн Мюнхен: прогноза „1“

Пари Сен Жермен приема Байерн Мюнхен на стадион Парк де Пренс в сряда от 21:45. Това е втората среща от груповата фаза на Шампионска Лига и ще бъде предавана директно по БТВ Екшън.
Сблъсъкът може да гледате на живо онлайн: тук

Пари Сен Жермен се радва на отличен сезон до момента. Отбора спечели Суперкупата на Франция срещу Монако с 2:1, след което записа шест поредни победи в Лига 1, като успя да отбележи двадесет и три гола и допусна едва три. Едва в последния кръг записаха нулево равенство, защото късмета не бе на тяхна страна. В Шампионска Лига победиха Селтик с 5:0 като гост и сега на Парк де Пренс ще се опитат да оглавят група „Б“.

Байерн Мюнхен от друга страна също печелят своите мачове, но не са убедителни. Робърт Левандовски крепи отбора с осем гола в седем мача. Тима вече има една загуба в Бундеслигата от Хофенхайм с 2:0 и в последния кръг завършиха наравно с Волфсбург, въпреки че водеха с 2:0. В Шампионска Лига, далече от дома също не се представят добре, като имат четири загуби в последните си шест сблъсъка.

И двата отбора безспорно разполгат с много добри футболисти, но моментната форма е на страната на домакините. Очакваме победа за ПСЖ над Байерн Мюнхен и над 2.5 гола в двубоя.

1xbet

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *