Манчестър Юнайтед – Уест Хам: прогноза „над 2.5“

Манчестър Юнайтед посреща Уест Хам на стадион Олд Трафорд в неделя от 18:00. Мачът е от първия кръг на английската Висша лига и ще бъде предавана директно по Диема спорт 2.

Сблъсъкът може да гледате на живо онлайн: тук

Манчестър Юнайтед започна сезона във вторник срещу Реал Мадрид за суперкупата на УЕФА. „Червените дяволи“ загубиха с 2:1 и сега момчетата на Жозе Моуриньо ще дадат всичко от себе си за да зарадват публиката на Олд Трафорд и да започнат сезона подобаващо. Отбора привлече Ромелу Лукаку и Неманя Матич и заедно с Погба и Мхитарян едва ли тима ще има проблеми с отбелязването на попадения. В защита обаче все още изпитват затруднения заради контузени и наказани футболисти. В четири от последните пет двубоя на Юнайтед има отбелязани над 2.5 гола.

Уест Хам от друга страна завърши сезон 2016/17 на 11 позиция, което бе доста разочароващо представяне за първата им година на Олимпийския стадион. Славен Билич подсили отбора, като привлече Марко Арнаутович и Хавиер Ернандес и по този начин реши проблемите си в нападение. Проблема на „Чуковете“ е, че не могат да запазят мрежата си суха в гостуванията си. Те са допуснали 33 гола далече от дома.

Манчестър Юнайтед е по-добрия отбор и има домакинско предимство. Очакваме първа победа за „Червените дяволи“ над Уест Хам и над 2.5 гола в сблъсъка, като и двата тима ще успеят да отбележат.

1xbet

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *