Арсенал – Лестър: прогноза „1“

Арсенал посреща Лестър на Емирейтс Стейдиъм в петък от 21:45. Мачът е от първия кръг на английската Висша лига и ще бъде предавана директно по Диема спорт 2.

Сблъсъкът може да гледате на живо онлайн: тук

Арсенал завърши на 5-та позиция през 2016/17  с пет поредни победи и се класира в груповата фаза на Лига Европа. Отбора започна отлично сезона, като победи Челси  и спечели Къмюнити Шийлд на Уембли в неделя. „Артилеристите“ са в много добра форма, която си личи от предсезонната им подготовка, а освен това пред собствена публика имат единадесет победи от общо тринадесет сблъсъка през изминалата кампания в английската Висша лига. Новото попълнение Александр Лаказет със сигурност ще подобри играта в нападение, въпреки че тима  е един от най-резултатните.

Лестър от друга страна се класира на 12-то място през изминалия сезон. Отбора не се представи добре в приятелските си двубои, като записа две победи, едно равенство и три загуби. „Лисиците“ са едни от най-слабите гости в първенството със актив от само две победи в последните двадесет и един сблъсъка далече от дома.

Арсенал е в серия от десет поредни победи над Лестър на Емирейтс Стейдиъм. Очакваме три точки в актива на домакините и над 2.5 гола в този двубой.

1xbet

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *