Ботафого – Сао Пауло: прогноза „Победител без равен – Ботафого „

Ботафого посреща Сао Пауло на стадион „Нилтон Сантош“ в събота, 29 юли от 22:00. Мачът е от седемнадесетия кръг на бразилската Серия А.
Сблъсъкът може да гледате на живо онлайн: тук

Ботафого заема 7-то място с актив от 24 точки след шестнадесет изиграни мача. Отбора е сред най-популярните и с най-много титли в Рио де Жанейро, а през последните години винаги са в предната част на таблицата. Те са добър домакин и имат четири победи, две равенства и едва една загуба, като са отбелязали единадесет и са допуснали седем гола.

Сао Пауло от друга страна са на 18-та позиция с шестнадесет точки. Отбора също като своя опонент има много титли и е третия най-популярен тим в Бразилия. През изминалия сезон обаче играха слабо и завършиха в средата на таблицата, а сега са в зоната на изпадащите и ще се борят за своето оцеляване. Основният проблем са гостуванията им, където имат нула победи, едва едно равенство и цели седем загуби, като са отбелязали четири и са допуснали тринадесет гола.

Домакинското предимство и по-добрата моментна форма ще са достатъчни на Ботафого за да измъкнат трите точки. Очакваме поредна загуба за Сао Пауло и задълбочаване на кризата в отбора, както и под 2.5 гола в този сблъсък.

1xbet

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *