Коринтианс – Атлетико Паранаенсе: прогноза „1“

Коринтианс посреща Атлетико Паранаенсе на стадион Ещадио до Пакаембу в неделя, 16 юли от 01:00 сутринта. Мачът е от четиринадесетия кръг на бразилската Серия А.
Сблъсъкът може да гледате на живо онлайн: тук

Коринтианс е лидер в класирането с актив от 35 точки след тринадесет изиграни мача. Отбора се намира в отлична серия от единадесет победи, две равенства и нито едно поражение, като са успели да се разпишат двадесет и пет пъти и са допуснали едва пет гола. Те разполгат с второто най-добро нападение и с най-добрата защита до този момент. Тима със сигурност ще се опита да забрави слабото си представяне през миналия сезон и да победи отбора, който завърши пред тях.

Атлетико Паранаенсе се намира на 14-та позиция с актив от 15 точки. Отбора се представя колебливо, както на своя стадион, така и далече от дома. В момента се намират в слаба форма, като имат четири загуби и едно равенство в последните си пет сблъсъка във всички турнири. Това гостуване идва в неподходящ момент за тима и дори равенство в тази среща ще бъде огромен успех.

Коринтианс има комфортна преднина, но при наличието на други силни отбори, като Палмейрас и Сантош в  бразилската Серия А, едва ли ще подценят мача. Очакваме лесна домакинска победа над Атлетико Паранаенсе и под 2.5 гола в двубоя.

1xbet

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *