Атлетико де Рафаела – Килмес: прогноза „1“

Атлетико де Рафаела посреща Килмес на стадион „Nuevo Monumental“ в събота от 23:15. Мачът е от двадесет и осмия кръг на аржентинска Примера Дивисион.
Сблъсъкът може да гледате на живо онлайн: тук

Атлетико де Рафаела се намира на 16-то място от тридесет отбора с актив от 36 точки след двадесет и седем изиграни мача. Миналия сезон бе доста разочароващ за тима, но през този значително подобриха представянето си. Пред собствена публика имат пет победи, четири равенства и четири загуби, като са успели да се разпишат петнадесет пъти и са допуснали единадесет гола в своята врата.

Килмес от друга страна се намира на предпоследната 29-та позиция с актив от само двадесет и три точки. Отбора се намира в много слаба форма, като има една победа, едно равенство и цели осем загуби в последните си десет сблъсъка във всички турнири. Далече от дома имат най-слабата статистика с нула победи, четири равенства и девет загуби, като са отбелязали скромните четири гола и са допуснали двадесет и пет попадения.

И двата отбора нямат титли и сериозни постижения в своята клубна история, но що се отнася до моментното им състояние Атлетико де Рафаела е по-добрия отбор, намира се в по-добра форма и играе на собствен терен. Очакваме нискорезултатен двубой, в който само домакините ще отбележат гол и ще вземат трите точки.

1xbet

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *