Милан – Рома: прогноза „2“

Милан посреща Рома на стадион Джузепе Меаца в неделя от 21:45. Мачът е от тридесет и петия кръг на италианската серия А и ще бъде предаван директно по Ринг БГ.
Сблъсъкът може да гледате на живо онлайн: тук
Милан заема 6-то място с актив от 59 точки след тридесет и четири изиграни срещи. Отбора изостава с пет точки и почти загуби шанса си да настигне Аталанта, които се намират на пета позиция и ако завършат така ще играят в Лига Европа през следващия сезон. Тима записа равенство, като гост на осемнадесетия Кротоне в последния кръг, а преди това загуби у дома от седемнадесетия Емполи. Милан е спечелил едва един от последните си пет мача и определено не се намира в добра форма.
Рома от друга страна са на 3-та позиция със 75 точки. Отбора се бори с Наполи за второто място, като изостава с две точки, но имат и мач по-малко. Тима загуби дербито с Лацио в предишния кръг и сега ще имат възможност да се реваншират на своите фенове. Рома имат пет поредни победи в гостуванията си и сега срещат демотивиран съперник.
Тове е дербито на кръга и двата отбора имат нужда от точките. „Вълците“ определено са в по-добра форма и очкаваме да вземат трите точки, както и над 2.5 гола.
1xbet

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *