Нанси – Монако: прогноза „2“

Нанси посреща Монако на стадион Марсел Пико в събота от 21:00. Мачът е от тридесет и шестия кръг на френската Лига 1 и ще бъде предаван директно по Нова Спорт.
Сблъсъкът може да гледате на живо онлайн: тук
Нанси заема 19-то място с актив от 32 точки след тридесет и пет изиграни мача. Макар че се намират в зоната на изпадащите, едва една точка ги дели от от спасението. В борбата за оцеляване са замесени пет отбора и всеки от тях има нужда от победи за да остане в Лига 1. Тима се намира в слаба форма, като имат едва една победа в последните тринадесет двубоя. Също така са един от най-слабите домакини заедно с Бастия.
Монако от друга страна са лидер в класирането. Отбора имаше труден сблъсък с Ювентус в Шампионска Лига, в който претърпяха поражение с 0:2 и сега ще трябва да търсят победа в Италия. В първенството  обаче тима е все по-близо до титлата, като има преднина от три точки и мач по-малко от прекия си конкурент ПСЖ. Тима има осем поредни победи в Лига 1 и разполага с най-резултатното нападение. Те са отбелязали 95 гола, като в седем от последните осем сблъсъка са се разписали в противниковата врата поне по два пъти.
Първата среща между двата тима през този сезон завърши при резултат 6:0 в полза на „червено-белите“ и тотална доминация в тяхна полза. Очакваме нова поредна победа за Монако и над 2.5 гола в двубоя.
1xbet

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *