Ювентус – Реал Мадрид: прогноза „над 2.5“

Ювентус приема Реал Мадрид на националния стадион на Уелс – Милениум Стейдиъм в Кардиф. Финалът на Шампионска Лига ще се играе в събота, 3 юни от 21:45 и ще бъде предаван директно по БТВ Екшън.
Сблъсъкът може да гледате на живо онлайн: тук
И двата отбора са шампиони съответно в Серия А и Ла Лига и се намират в много добра спортна форма.
Ювентус завърши на първо място в своята група „H“ с 14 точки след четири победи и две равенства. В елиминационната фаза на турнира „черно-белите“ отстраниха последователно Порто, Барселона и Монако, като имат пет победи и едно равенство в тези сблъсъци. Най-интересни бяха двубоите срещу Барса. Юве успя да ги надвие с 3:0 у дома и удържа нулево равенство на Камп Ноу. Символичните домакини нямат поражение в Шампионска Лига през този сезон, като са спечелили седем от последните си осем мача, така че коефициента за 1X 1.53 в bet365 определено заслужава внимание, тъй като очакваме да не загубят тази среща.

Реал Мадрид е на финал за втора поредна година и при победа ще стане първият отбор печелил Шампионска Лига в две поредни издания. Отбора на Зинедин Зидан завърши на втора позиция в група „F“ след Борусия Дортмунд с три победи и три равенства. В елиминационната фаза победиха Наполи, Байерн Мюнхен и Атлетико Мадрид. В последните дванадесет мача на „Кралският клуб“ в турнира има отбелязани повече от 2,5 гола, като коефициента в този двубой за над 2.5 е повече от добър – 2,15 в bet365 . Кристиано Роналдо е в превъзходна форма, като отбеляза хеттрик на „Баварците“ и на „Дюшекчиите“, Също така се е разписал в последните си три срещи в Ла Лига, така че вероятността да се разпише е повече от голяма. Коефициент в bet365 – 2,10.

Няма съмнение, че ни очаква зрелищен и равностоен двубой. Ювентус е успял да се разпише в девет от последните си десет двубоя във всички турнири, докато Реал са отбелязали гол във всяка една среща от последните десет. Коефициент в bet365 за „и двата отбора да вкарат“ е – 1,90. Очакваме Ювентус да спечели тазгодишното издание на Шампионска Лига и над 2,5 гола в сблъсъка.

Тъй като очакваме двата отбора да се „захапят“ още в началото – идея за залог е: Гол в първите 10 минути -> коефициент в bet365 е 6.00.

Играч за големите мачове, както и изпълнител на фалове и дузпи е Кристиано Роналдо. Коефициент в bet365 да вкара гол е: 2.10, а ако мислите, че ще успее да се разпише повече от веднъж: 6,50

Опцията да заложите на Реал да спечели плюс мача да е над 2,5 -> коефициент в bet365 е 4,50.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *