Уест Хaм – Тотнъм: прогноза „2“

Уест Хaм Юнайтед посреща Тотнъм  на Олимпийския стадион в петък от 22:00. Мачът е от тридесет и шестия кръг на английската Висша лига и ще бъде предавана директно по Диема спорт 2.

Сблъсъкът може да гледате на живо онлайн: тук

Уест Хaм заема 15-то място с актив от 39 точки след тридесет и пет изиграни мача. Отбора е далече от зоната на изпадащите, което е добра новина, имайки предвид, че в последните десет сблъсъка имат пет загуби, четири равенства и едва една победа. Слабата форма на тима се дължи на контузии на двамата им основни реализатори в лицето на Михаил Антонио и Андрю Керъл, както и на факта, че не са свикнали все още с новия си стадион.

Тотнъм  заема 2-ро място с актив от 77 точки след тридесет и четири изиграни мача. Отбора се намира в отлична форма, като е спечелил последните девет двубоя в първенството и е запазил вратата си суха в последните четири. Тотнъм  заедно с Челси са единствените претенденти за спечелването на титлата и победа тук за „шпорите“ ще съкрати разликата на едва точка и ще увеличи напрежението върху „сините“.

Тотнъм разполагат с най-добрата отбрана, като са допуснали едва 22 гола и също така са по-добрия от двата отбора през този сезон. Очакваме гостите да вземат трите точки и да увеличат серията си на десет победи, както и под 2.5 гола.

1xbet

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *