Реал Мадрид – Атлетико Мадрид: прогноза „1“

Реал Мадрид приема Атлетико Мадрид на стадион Сантяго Бернабеу във вторник от 21:45. Това е първата среща от полуфиналите на Шампионска Лига и ще бъде предавана директно по БТВ Екшън.
Сблъсъкът може да гледате на живо онлайн: тук

Реал Мадрид отстрани Наполи в осминафиналите след две победи с резултат 3:1.След това се справи с Байерн Мюнхен в четвъртфиналната фаза след продължения в реванша и общ резултат 6:3. В Ла Лига заемат второ място с актив от 81 точки, като лидерът във временното класиране Барселона е със същия актив и има мач повече. „Белият Балет“ се представя убедително пред собствена публика и момчетата на Зинедин Зидан със сигурност ще опитат да натрупат солиден аванс преди реванша.

Атлетико Мадрид от друга страна победи Байер Леверкузен в осминафиналната фаза и Лестър в четвъртфиналите, но сега предстой наистина сериозно изпитание пред Диего Симеоне. „Дюшекчиите“ разгромиха Лас Палмас за първенство през уикенда с 5:0 и имат преднина от три точки пред четвъртия в класирането Севиля.

Реал Мадрид има домакинско предимство и също така побеждава Атлетико в три поредни издания на Шампионска Лига, като две от победите са на финал. Очакваме оспорвано мадридското дерби и нов успех за Реал.

1xbet

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *