Лил – Ница: прогноза „X2“

Лил посреща Ница на Стад Пиер Мороа в петък от 21:45. Мачът е от тридесетия и втория кръг на френската Лига 1 и ще бъде предаван директно по Диема спорт 2.
Сблъсъкът може да гледате на живо онлайн: тук

Лил заема 13-то място с актив от 37 точки след тридесет и един изиграни мача. Последния сблъсък на отбора срещу Монако бе за купата на Франция във вторник и загубиха с 2:1. Тима се намира на предпоследно място що се отнася до представянето им у дома. Те имат пет победи, три равенства и седем загуби, като са отбелязали седемнадесет и допуснали двадесет гола.
Ница заема 3-та позиция с 67 точки. Само една по-малко от ПСЖ и е на четири от лидера Монако. Това означава, че отбора все ояще има шансове да стане шампион в Лига 1, но за целта няма право на повече грешни стъпки. В последните си десет срещи имат шест победи, три равенства и само една загуба от лидера в класирането. Марио Балотели има добра възможност да открие своята сметка в гостуване срещу рехавата защита на домакините.
И двата отбора не са сред най-резултатните, така че се очаква нискорезултатен сблъсък. Умората заради по-натоварения график на Лил ще окаже влияние и Ница ще успее да вземе трите точки в срещата.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *