Нанси – Марсилия: прогноза „2“

Нанси посреща Марсилия на стадион Марсел Пико в петък от 21:45. Мачът е от тридесетия и четвъртия кръг на френската Лига 1 и ще бъде предаван директно по Диема спорт 2.
Сблъсъкът може да гледате на живо онлайн: тук

Нанси заема 17-то място с актив от 31 точки след тридесет и три изиграни мача. Отбора е замесен в битката за оцеляване, като има равен брой точки с Лориен, който се намира в зоната на изпадащите. Тима е в лоша серия и има само три победи през календарната 2017 година, а в последните си десет двубоя и имат една победа, едно равенство и осем загуби. Друг основен проблем е липсата на попадения, като са отбелязали най-малко голове в Лига 1, едва 25.

Марсилия се намира на 6-та позиция с 51 точки. При малко повече късмет и добра игра разбира се тима може да се класира на четвърто място, което им дава право на участие в Лига Европа. Отбора е в серия от три победи и три равенства в първенството, като в последната си среща разгромиха Сент Етиен с 4:0.

И двете страни се нуждаят от точки за да постигнат целите си в края на сезона в Лига 1, но Марсилия е в по-добра форма и разполага с по-класни играчи. Очакваме победа за гостите и над 2.5 гола.

1xbet

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *