Волфсбург – Байерн Мюнхен: прогноза „над 2.5“

Волфсбург приема Байерн Мюнхен на Фолксваген Арена в събота от 19:30. Това е мач от тридесет и първия кръг на германската Първа Бундеслига и ще бъде предаван директно по Евроспорт 2.
Сблъсъкът може да гледате на живо онлайн: тук

Волфсбург се намира на 14-то място с актив от 33 точки след тридесет изиграни мача. Тима е само на точка от зоната на изпадащите, където борбата за оцеляване е много ожесточена и са замесени пет отбора. „Вълците“ загубиха последния си двубой срещу Херта с 1:0, като имат две победи в последните си шест срещи. Пред собствена публика не са много убедителни с пет победи, две равенства и осем загуби, като повечето от тях са завършили с над 2.5 гола.
Байерн Мюнхен е лидер в класирането с актив от 70 точки. Отбора е с комфортна преднина от осем точки пред втория в Бундеслигата и е много близо до нова титла. В псоледните две седмици тима разочарова своите привърженици, като отпаднаха последователно от Реал Мадрид в Шампионска лига и след това от Борусия Дортмунд с 2:3 в полуфинален мач за Купата на Германия. В първенството имат две последователни равенства и сега възможността е отлична за за връщане на победния път.
Волфсбург има по-голяма нужда трите точки, но тази задача изглежда непосилна срещу Байерн Мюнхен. Очакваме победа за гостите и над 2.5 гола, като и двата тима ще успеят да се разпишат.
1) бет365:   1,57

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *