Манчестър Сити – Манчестър Юнайтед: прогноза „под 2.5“

Манчестър Сити посреща Манчестър Юнайтед на стадион Етихад в четвъртък от 22:00. Мачът е от тридесет и четвъртия кръг на Английската висша лига и ще бъде предавана директно по Диема спорт.
Сблъсъкът може да гледате на живо онлайн: тук

Манчестър Сити заема 4-то място с актив от 64 точки след тридесет и два изиграни мача. Отбора загуби полуфинала в ФА Къп срещу Арсенал в неделя, което означава, че Пеп Гуардиола ще завърши дебютния си сезон без титла. Тима се представя колебливо в последните си десет двубоя във всички турнири, като има четири победи, три равенства и три загуби. От друга страна Сити е убедителен у дома със само едно поражение и само Гюндоган е контузен, което дава много възможности на тима.
Манчестър Юнайтед се намира на 5-та позиция с 63 точки. Отбора е в серия от двадесет и три срещи без загуба в Английската висша лига, като в последния си сблъсък победиха Бърнли в гостуване с 2:0. Огромния проблем пред Жозе Моуриньо са контузиите в тима. Ибрахимович и Рохо са аут до края на сезона, а Мата, Смолинг, Джоунс и Погба няма да вземат участие в този двубой.
Дербито на Манчестър е едно от най-интересните през последните години. И двата отбора се борят за 4-то място, което дава право на участие в Шампионска Лига и затова ще подходят по-предпазливо. Очакваме равенство в това дерби и под 2.5 гола.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *