Реал Мадрид – Байерн Мюнхен: прогноза „над 2.5“

Реал Мадрид приема  Байерн Мюнхен на стадион Сантяго Бернабеу във вторник от 21:45. Това е втората среща от четвъртфиналите на Шампионска Лига и ще бъде предавана директно по по БТВ Екшън.
Сблъсъкът може да гледате на живо онлайн: тук

Първият сблъсък на Алианц Арена завърши с победа за испанците с 2:1.

Реал Мадрид има комфортна преднина от един гол и също така са отбелязали два гола чужд терен, което има огромно значение в Шампионска Лига. В осминафиналната фаза „Белият Балет“ отстрани тима на Наполи след две победи с по 3:1. Отбора на Зинедин Зидан се намира в отлична форма, като има две равенства и осем победи в последните си десест двубоя във всички турнири. Реал са изгубили само веднъж пред собствена публика през този сезон и ще дадат всичко от себе си това да не се повтори в този сблъсък.

Байерн Мюнхен от друга страна може да загуби първата среща, но със сигурност тима на Карло Анчелоти излиза за победа на Сантяго Бернабеу. Тима има преднина от осем точки в  Бундеслигата при оставащи пет сблъсъка, така че приоритет в момента е Шампионската Лига.

И двата отбора разполагат с с много добри футболсти и е почти невъзможно да се предвиди изхода от този двубой. Очакваме зрелищен мач с много голове и все пак смятаме, че Реал Мадрид ще успее да измъкне победата.

1) бет365:   1,40

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *