Борусия Дортмунд – Монако: прогноза „над 2.5“

Борусия Дортмунд приема Монако на стадион Сигнал Идуна Парк във вторник от 21:45. Това е първата среща от четвъртфиналите на Шампионска Лига и ще бъде предавана директно по Ринг БГ.
Сблъсъкът може да гледате на живо онлайн: тук

Борусия Дортмунд се класира на 1-во място в група „F“ изпреварвайки Реал Мадрид. В осминафиналната фаза отстраниха Бенфика с общ резултат 4:1 и сега ще се изправят срещу друг високорезултатен тим. Дортмунд са отбелязали 25 и са допуснали 10 гола в осемте си сблъсъка , като Обамеянг е вкарал седем от тях. В последния си двубой от Бундеслигата загубиха в гостуване на Байерн Мюнхен с 4:1 и сега ще се опитат да зарадват своите фенове и да се върнат на победния път.

Монако също спечели своята група „Е“, оставяйки Байер Леверкузен на втора позиция. В осминафиналите отстраниха Манчестър Сити с общ резултат 6:6. Отбора е отбелязал 15 и е допуснал 13 гола до този момент, като Фалкао е вкарал шест от тях. Освен в Шампионска Лига тима се е разписал цели 88 пъти в Лига 1, така че определено нямат проблеми пред гола.

И двата тима играят нападателен футбол и рядко запазват мрежата си суха. Очакваме много положения и голове от двата отбора и победа за Борусия Дортмунд в срещата.

1) бет365:   1,42

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *