Болоня – Лацио: прогноза „2“

Болоня посреща Лацио на Стадио Ренато Дал’Ара в неделя от 21:45. Мачът е от двадесет и седмия кръг на италианската серия А и ще бъде предаван директно по Ринг БГ.
Сблъсъкът може да гледате на живо онлайн: тук

Болоня заема 15то място с актив от 28 точки след двадесет и шест изиграни срещи. Отбора бе близо до победата в последния сблъсък срещу Дженоа, но получи попадение в последните минути и двата отбора си разделиха точките. В последните шест мача имат четири загуби и две равества, като са отбелязали три и са допуснали цели 14 гола. Те загубиха последните три домакинства срещу Наполи, Интер и Милан и сега ще имат ново, също толкова трудно изпитание.

Лацио са на 5та позиция с 50 точки. Отбора е в отлична форма с осем победи в последните единадесет сблъсъка във всички турнири. Те надиграха Удинезе в италианската серия А през миналия уикенд, а през седмицата победиха Рома за купата на Италия с 2:0. Тима ще играе уверено след три поредни победи като гост, а и се бори за място в топ 3 през този сезон.

Симоне Индзаги ще може да разчита на най-добрите си футболсити, докато Болоня са без четирима титулярни защитници, което допулнително усложнява ситуазията на домакините. Очакваме победа за гостите и под 2.5 гола.

1) бет365:   1,75

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *